Vélemények

/Vélemények
Vélemények 2016-10-25T16:06:51+00:00

„Szandinak olyan kisugárzása van, amit nem lehet nem észrevenni, és nem lehet előbb-utóbb mosollyal válaszolni a kedvességére. Nem enged eltérni a tárgytól, és megdöbbentő, hogy a vezetésével milyen dolgokra jövök rá az életemmel kapcsolatban. Pedig ő “csak” vezet… Köszönöm szépen az együtt töltött időt, megerősített engem, mint embert, mint nőt egyaránt! Örök hála!” 

Szattner Melinda

„Szandiban mindig tiszteltem a hitét és bátorságát, ahogy az ügyfelei felé fordult. Mély empátiával és a coachinghoz szükséges külső szemmel tudta figyelni és támogatni őket. Óriási lelkesedéssel tanult és alkalmazta a tanult eszközöket, és önzetlenul segít más, kezdő coach-oknak elindulni az útjukon. Szeretnék olyan coach-ot, mint Szandi!”

Besnyi Erika Life- és business coach nemzetközi szintű ACC minősítéssel, Action Learning facilitátor, Mediátor, Tréner

„Szandi azon kevés emberek közé tartozik, aki képes villámgyorsan felismerni különböző helyzetek lényegét, továbbá képes minden apró részletéből szinte azonnal építkezni, előremutatóan cselekedni legyen szó önmagáról vagy másokról.”

Tamás, Life coach

„Odafigyelés, kedvesség és profizmus. Ez az a három szó, amivel a legjobban tudom Szandi munkáját jellemezni. Teljes mértékben megteremti azt a kellemes és nyugodt környezetet, amire egy beszélgetés során szükség van, és ezt mind elsősorban az ő egyéniségével, személyével teszi. Kedvessége és odafigyelése nagyban hozzájárul a közös munka gördülékenységéhez, és a profizmusa végett olyan problémáimra találtam megoldást, amire talán az ő coacholása nélkül sosem sikerült volna! Rendkívül jó érzéke van ahhoz, hogy meglássa és kihozza az emberből azokat a gondolatokat, gondokat, terveket, élményeket, amikre talán nem is gondolnánk, vagy valahol mélyen elbújtatnánk. Nagyon sokat köszönhetek neki és mindenkinek szívből ajánlom Őt!” 

Lívia, 21

„Szandi maga is átélte a változtatás – változás nehézségeit, szépségeit, tapasztalatát. Így tudja, hogy Téged is végig tud vezetni egy hasonló úton, ami a Te utad. Mindezt a nagyon határozott stílusával, a „csupa élet” kedvességével, a mindenre kiterjedő figyelmével és segíteni akarásával, meg persze a Te akaratoddal képes végigkísérni.”

Szilvi, Life coach

„Alexandrával a cégem vezetése által generált problémák miatt “kellett” találkoznom.

Megdöbbentem, hogy Alexandrától minimum kétszer öregebben mennyire nem jól láttam a megoldásokat, ellentétben azzal, amit a foglalkozásokon megtapasztaltam.

Nem szégyen soha sem tanulni a hibáinkból.

Rájöttem, hogy ma Magyarországon nem csak a megrendelőkkel, beszállítókkal, könyvelővel, ellenőrökkel kell foglalkoznom, hanem egyre többet a kollégáimmal, azokkal, akiknek a családjának a megélhetésért is felelősséggel tartozom.”

Zoltán, 46

„ Alexandrát azzal a céllal bíztam meg, hogy a beosztottjaim közötti bizalmat, a csapatmunkát erősítse. Azt gondolom, hogy manapság egy komoly cégnek oda kell figyelnie arra, hogy a nyugati országokban milyen fejlődések mennek végbe, és figyelmet kell fordítania a dolgozói mentális egészségére. A dolgozóim nevében köszönöm, hogy minden alkalommal kedves, közvetlen, energikus és szókimondó, illetve, hogy olyan tudást ad át nekik, amit a munkájuk során, és a magánéletben egyaránt hasznosítani tudnak.”

Péter, 35